Appel

Producten

Parten (specialiteit, beste in Nederland)

Na het schillen van de appel wordt de hele appel in een door uw gewenst aantal appelpartjes gesneden. Appelpartjes kunnen gemaakt worden van elke maat appel, maar standaard gebruiken wij appels van de maat 70/80.

Appelpartjes is het product voor de appeltaart, salades en pannekoeken. Een appeltaart is eenvoudig te bakken met deze appelpartjes. De appelpartjes kunnen dienen als vulling maar in het bijzonder zijn de appelparten geschikt als topping en decoratie van de appeltaart.

Kervo BV is dé Nederlandse specialist in het verwerken van appels in parten, door haar unieke verwerkingstechnieken kan zeer hoogstaande kwaliteit gegarandeerd worden.

Halve parten

Halve appelpartjes zijn hele appelpartjes die tijdens de productie nog een keer extra door midden worden gesneden. Op deze manier wordt de appel dus in een door uw gewenst aantal halve appelpartjes gesneden.

Halve appelpartjes zijn niet alleen geschikt voor in de appeltaart of -vlaai, maar ze passen ook erg goed in de fruitsalade. De halve appelpartjes worden vaak gebruikt in fruitslades. Bij Kervo BV worden de halve parten standaard behandeld worden tegen bruinverkleuring met vitamine C. Na deze behandeling worden de appels niet meer bruin. Granny Smith, een lekkere stevige, frisse appel, is zeer geschikt als ingrediënt voor de salade.

Voor de halve appelpartjes gebruikten wij appels van de maat 70/80. Uiteraard kan in overleg natuurlijk ook gekozen worden voor een andere maat.

Appelblokjes

Een appelbol wordt in blokjes gesneden, ook wel appelblokjes genoemd. Appelblokjes worden veel toegepast in appeltaart, appelflappen, apfelstrudel enz. Appelblokjes zijn verkrijgbaar in verschillende snijmaten. De standaard snijmaten van Kervo BV zijn: 12 x 12mm of 15 x 15mm. Mocht u een andere maat wensen dan werkt Kervo BV daar natuurlijk graag aan mee.

Bollen

Appelbollen zijn hele geschilde appels. De appel is alleen ontdaan van schil en klokhuis en is niet verder opgesneden. De appelbollen worden gemaakt van appels met de maat 70/80, indien gewenst kan Kervo BV natuurlijk andere sorteermaten schillen.

Klantspecifiek

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verwerking van appels?
Neem gerust contact met ons op en dan gaan we samen op zoek naar de meest ideale oplossing!