Kervo - Finest Fruit Processing

Appelverwerking

Kervo verwerkt en levert al vele jaren appels voor bakkerijen en groothandels. Hoogwaardige appelproducten waarbij constante kwaliteit centraal staat. De appels worden zorgvuldig geselecteerd en ingekocht bij appeltelers, veilingen of groothandels.

Er wordt gewerkt met de appelsoorten Elstar en Jonagold vanwege het kwaliteitsniveau en de beschikbaarheid gedurende het hele jaar. Alle appels worden verwerkt in onze eigen productiehal. Als eerst worden de appels goed gewassen en opgeschoond, voordat dat ze in het verwerkingsproces komen. Zo kunnen we de hoogwaardige en kwaliteit garanderen. Vervolgens worden de appels met de nieuwste installaties op maat gesneden en verwerkt tot de producten die voldoen aan jouw wensen. Onze unieke en innovatieve verwerkingsprocessen zorgen voor kwaliteit van het hoogste niveau, waarbij de smaak behouden wordt. Zo worden de door Kervo verwerkte appels op een professionele en geautomatiseerde manier behandelt tot de verschillende producten die we aanbieden. Hierbij kunnen we het proces altijd aanpassen en optimaliseren naar de wensen van onze klanten. Onze betrokkenheid bij het hele proces, van inkoop tot verwerking, stelt ons in staat om de hoogste normen van productkwaliteit te handhaven en tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

Appel producten

Kervo verwelkomt je in de wereld van appelverwerking. Als toonaangevend appel leverancier voor diverse industriële bakkerijen en bakkerij groothandels zijn we trots op ons uitgebreid assortiment aan appelproducten.

Dankzij onze moderne installaties en efficiënte werkwijze zijn wij in staat om op een snelle manier appelproducten te verwerken van constante kwaliteit. Appels voor bakkerijen in diverse vormen en maten, verwerkt op een duurzame manier. Kervo staat erom bekend dat ze bakkerij appels leveren van de hoogste kwaliteit en meedenken met al de wensen van de klant. We begrijpen dat iedere bakkerij uniek is en speciale wensen heeft. Met onze flexibele houding proberen we iedereen tegemoet te komen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende verpakkingsmogelijkheden beschikbaar. Ontdek de veelzijdigheid en mogelijkheden van appelverwerking met Kervo, je betrouwbare partner in hoogwaardige appels voor bakkerijen en groothandels.

Appelparten en halve parten

Kervo is dé specialist van Nederland in het verwerken van appels in parten. Geschilde appel parten zijn ontworpen voor de behoeften van industriële bakkerijen en groothandels. Appelpartjes, ook wel appelschijfjes genoemd, zijn het product voor appeltaarten en gebak. Ze kunnen ingezet worden als vulling. Na het schillen van de appel, wordt de hele appel in een door jou gewenst aantal appelpartjes gesneden. Zo kun je ook kiezen voor halve parten, waarbij de appel nog een keer extra door het midden wordt gesneden. Dankzij onze flexibiliteit kunnen appelpartjes gemaakt worden van elke maat appel. Voor bakkerijen die op zoek zijn naar maatwerk opties, zijn onze appelpartjes de perfecte oplossing. Doordat je zelf de gewenste grote kunt kiezen, ervaar je de flexibiliteit die nodig is in de industriële bakkerijomgeving. Constante hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd. Selecteer de maatwerk opties voor jouw bedrijf en profiteer van onze efficiëntie.

Meer

Appelblokjes, appelstukjes

Onze appelblokjes zijn het voorbeeld van onze stabiele werkwijze. In de wereld van industriële bakkerijen is consistentie cruciaal. Onze appelblokjes worden op maat gesneden op basis van jouw wensen. Hierbij wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Perfect voor de uniformiteit die vereist wordt in grootschalige toepassingen bij bakkerijen. We denken altijd met de klant mee en zoeken naar de best passende oplossing. Door te kiezen voor Kervo als appel leverancier ontvang je appelblokjes of appelstukjes van kwaliteit. Geschikt voor de productie van appeltaarten, appelflappen of apfelstrudel.

Meer

Appelpuree

Appelpuree, ook wel bekend als appelmoes, van Kervo wordt gemaakt van de reststromen uit onze appel verwerking. Onze appelpuree belichaamt de duurzaamheid waar Kervo naar streeft, zonder concessies te doen aan smaak. Steeds meer bakkerijen maken bewuste keuzes voor milieuvriendelijke geproduceerde producten. Onze appelpuree sluit hier ideaal op aan. Neem contact met ons op als je ook onze smakelijke appelpuree wilt ontdekken.

Meer

Appel conserven in blik

Ook voor appel conserven kun je bij ons terecht. Door jarenlange ervaring heeft Kervo grote expertise ontwikkeld op het gebied van pasteuriseren van fruitproducten. Tijdens het proces worden de appels kortstondig verhit, om zo schadelijke bacteriën te verwijderen. Hierdoor wordt de houdbaarheid van het product verlengd, zonder dat het product wordt beschadigd. Eerst worden de appels gewassen, opgeschoond en uit gesorteerd. Vervolgens worden de conservenblikken gevuld met appels en puur water. Hierna sluiten we de verpakking en begint het pasteuriseren.

 

Meer