Kervo - Finest Fruit Processing

Kersenverwerking

De kersenverwerking van Kervo gebeurt volledig in eigen huis. In onze gloednieuwe productiehal met moderne verwerkingsinstallaties worden de kersen verwerkt tot producten voor industriële bakkerijen en bakkerij groothandels.

Dankzij onze methodes en efficiënte werkwijze kunnen we kersenproducten van constante hoogwaardige kwaliteit aanbieden met een ongekende leversnelheid. Zo kan het eindproduct binnen 48 uur gerealiseerd worden. Met onze flexibele bedrijfswijze proberen we altijd met de klant mee te denken en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Daarnaast voldoen we aan de hoogst haalbare Europese norm op het gebied van voedselveiligheid en beschikken we over het BRC-Certificaat. Met Kervo als kersenleverancier en partner in kersenverwerking is kwaliteit en flexibiliteit een zekerheid.

Kersen producten

Ontdek de wereld van Kervo kersen. Als echt kersen bedrijf, met de kersen teelt deels in eigenhuis, hebben we een uniek bedrijfsproces.

Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit van kersen voor een langere periode garanderen. Als toonaangevende verwerker en leverancier van kersen voor bakkerijen zorgen we dat onze producten altijd afgestemd zijn op de behoeften van onze klant. Kersverse producten voor bakkerijen en groothandels.

Morellen – Zure kersen

Morrellen, ook wel bekend als zure kersen, bevatten een heerlijke pure zure smaak. Perfect voor het verwerken in gebak. Met een rijke smaak en donkere kleur, bieden onze morellen een unieke twist aan ieder gebak of gerecht. De toewijding van Kervo aan kwaliteit en zorgvuldigheid komt tot uiting in onze morellen. Iedere zure kers belooft een onmiskenbare smaakexplosie. Hierdoor zijn onze kersen geschikt voor bakkerijen en groothandels. Ook bij de kersen verwerking en kersen teelt komt de flexibiliteit van Kervo terug. Ons aanbod bestaat namelijk uit verschillende soorten morellen, ieder met zijn eigen kenmerken. De Kelleris geeft vroege, grote en donkere kersen. Gekenmerkt door de minder zure smaak dan de Schattenmorellen. Deze schattenmorellen, ook wel bekend als Noorderkriek, is de meest populaire zure kersen soort in de wereld. Perfect als zure kersensoort voor conserven. Daarnaast heb je de Pandy, een verukkelijke kers met hoog suikergehalte en smakelijke zuurtegraad. Tot slot heb je de Montmorency kers. Een vroege kerssoort met licht zurige smaak.

Meer

Kersen in blik of pouch bag

Ook in de verpakkingsmogelijkheden van onze kersen zijn we flexibel. Als toonaangevend kersenleverancier bieden we onze kersen standaard aan in een 3L/5L blik of 5L pouch bag. Onze kersen in blik zijn perfect voor bakkerij kersen of als conserven voor groothandels. Met zorg verpakt, behouden ze de kwaliteit en smaak die Kervo belooft. Met onze efficiënte werkwijze en nieuwe verwerking- & verpakkingsinstallaties kunnen we de constante kwaliteit en snelheid blijven garanderen. Heb je ook interesse in de kersenverwerking? Neem dan contact op met ons en kies voor Kervo als jouw kersenleverancier!

Meer