Kervo - Finest Fruit Processing

Historie, Visie & Missie

Historie

Als gerenommeerd leverancier van hoogwaardige fruitproducten heeft Kervo een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1980. Vanaf de eigen boomgaarden in Roggel begon de familie Vossen met het telen van zure kersen. Hierbij was de familie Vossen een pionier in de fruitverwerkingsindustrie door het gebruik van machinale oogst op grote schaal. In 1988 volgde de beslissing om de verwerking van morellen in eigen beheer te nemen, wat leidde tot verse producten.

De familie Vossen, inmiddels bekend als Kervo, breidde haar teelt in 1996 uit naar Zuid-Frankrijk. Hierdoor konden er voor een langere periode verse producten gegarandeerd worden. Verdere professionalisering werd in 2008 ingezet toen de productiefaciliteiten verhuisde naar Venlo. Vanaf deze nieuwe, moderne locatie kon het familiebedrijf zich verder ontwikkelen, waarbij het voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid één van de belangrijke onderwerpen was, vanaf 2008 is Kervo dan ook BRC gecertificeerd. Daarnaast kwam er vanuit de markt de vraag om ook appels toe te voegen aan haar productportfolio. Deze kans heeft Kervo als klantgerichte organisatie natuurlijk met beide handen aangegrepen. Er werd geïnvesteerd in een modern machinepark waarmee Kervo meer dan klaar is om in de toekomst uitstekend op uw specifieke vraag te anticiperen.

Door de groei van Kervo is er besloten om een gloednieuwe eigen productiehal te bouwen. Vanaf 2023 is Kervo dan ook verhuisd naar de 7000m2 nieuwe productiehal in Neer, in de buurt van de plek waar de wortels van Kervo oorspronkelijk liggen. Met deze ruime werkplek kunnen we nog beter aan de voedselveiligheidseisen voldoen. Ook zorgt onze nieuwe ruime locatie ervoor dat onze medewerkers overzichtelijker, efficiënter en nog veiliger kunnen werken. Een goede werksfeer is bij Kervo altijd een prioriteit.

1993
0 m2
2008
0 m2
2023
0 m2

Visie & Missie

Vandaag de dag staat Kervo niet alleen bekend om haar rijke geschiedenis en hoogwaardige teelt, maar ook om haar missie. Wij streven ernaar onze klanten in de bakkerij- en fruitverwerkingsindustrie te voorzien van op maat gemaakte fruitoplossingen van constante hoge kwaliteit. Ons enthousiaste team staat klaar om aan specifieke wensen te voldoen, waarmee we al meer dan 40 jaar onze kwaliteitsproducten met succes aan Europese bakkerijen en groothandels leveren.

Ontdek de smaakvolle wereld van Kervo BV, waar traditie, innovatie en kwaliteit samenkomen om uw bakkerij- en fruitverwerkingsbehoeften te vervullen.